Warning: A non-numeric value encountered in /home/acc6941/public_html/totalextra.hu/www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

A HÁROM LEGFONTOSABB dolog, hogy megtalálják a WEBOLDALÁT:

  1. Értékes tartalom
  2. A tartalom keresőoptimalizálása – programozása – beállítása
    (ami a weboldal mögött van!)
  3. Linképítés, LINKMARKETING, azaz a jól keresőoptimalizált weblapunk reklámozása…Ez megoldható úgy, hogy akár 2 nap alatt is ott lehetünk a Google legelején (ADWORDS hirdetés – klikkelés után fizetünk)

    …és itt még nincs vége!

 

A keresőoptimalizálás nagyon röviden:

Beállítani (át)programozni, keresőbaráttá tenni weblapunkat a kívánt kulcsszavakkal, főleg összetett kifejezésekkel, kulcsszóösszetételekkel variálva.

Keresőmarketing:

Más szóval linképítés, azaz reklámozni az adott weboldalt. Új, vagy meglévő weboldal népszerűsítése (a nagyobb internetes keresők számára) olyan helyeken, ahol releváns téma a mérvadó, azaz hasonló tartalmú, témájú honlapokon megjelentetni a saját honlapunk elérhetőségét, hogy onnan átkattintással hozzánk jussanak az érdeklődők…

Mire jó egy honlap, weboldal, weblap ?

Sok mindenre.. hobbi, üzlet, kereskedelem, szolgáltatás, stb..
Ha bármely terméket, vagy szolgáltatást meg szeretnénk ismertetni a most már egyre jobban növekvő internetes társadalommal, akkor már érdemes készíteni, vagy készíttetni egy jó megjelenésű weboldalt. Ha már ezt megtettük, akkor jöhet a honlap készítés „finomítása”, konfigurálása.

Hogyan nő meg egy honlap látogatottsága?

Ha jól össze van hangolva honlapunkon az oldal címe, leírása, a weboldalon megjelenő képek címe, jól kapcsolódnak egymáshoz az aloldalak, akkor jó eséllyel meg fog jelenni a keresőkben! De ez még mindig nem elég..

Honlap készítés, Weboldal készítés, keresőoptimalizálás, web-marketing tanácsadás, jó helyezés

Iwiw
www.Yahoo.com
YouTube - TOSTAKY !!!!

www.Google.hu